Mesajul directorului

Suntem conștienți că o instituție modern își poate realiza din plin misiunea doar raliindu-se la realizările sistemelor educaționale avansate, astfel că orientarea spre performanță este un credo al liceului.Această convingere se bazează pe întreg potențialul instituției: colectiv didactic de o înaltă ținută profesională, contingent de elevi cu aspirații de performanță, diverși parteneri de colaborare din țară.

IPLT ,,Petru Zadnipru”, o instituție integratoare, multiculturală și deschisă spre educație, reprezintă locul unde învățăm unii de la alții să fim puternici;învățăm să ne respectăm unii pe alții pentru că Nouă ne pasă!Acesta este mootoul nostrum.

Educația în cadrul Liceului nu se limitează doar la acumularea de cunoștințe, ci încearcă să formeze caractere loiale, curajoase, înțelepte și onorabile. Elevii noștri nu dobândesc doar competențe pe parcursul anilor de studii, ci se formează ca cetățeni respectabili.

Pentru acest început de an școlar 2017-2018,îmi exprim încrederea în dăruirea și competențele profesorilor, în buna lor credință și putere de a modela personalități, de a oferi modele de viață și profesie elevilor.

Stimați colegi profesori, suntem aici în misiunea care dă formă viitorului.Viitorul va arăta așa cum noi îl vom modela.Vouă, elevișor, vă adresez provocarea competiției, a muncii, a disciplinei și a studiului cu seriozitate.

Fiți mîndri de onoarea pe care o aveți. Aici veți găsi o mulțime de prieteni: semeni, elevi mai mari și profesori, care vor face să vă dispară temerile și să prindeți aripi curajoase. Aici veți sorbi din nectarul cărților și al vorbelor înțelepte, apropiindu-vă de realizarea viselor.

Să fiți sănătoși, cuminți, curioși, motivați, pasionați și deștepți.

Dragi elevi, success! Sper ca școala să devină pe z ice trece mai plăcută și mai interesantă pentru voi!

Stimați părinți, vă asigur că elevii noștri și copiii dvs. Se vor bucura de toată grija și atenția întru educația pe care o merită.

Fie ca împreună – profesorii, elevi, părinți, comunitate, să ne unim eforturile pentru successși reușită în tot ce vom întreprinde.

Pentru noi este extrem de important progresul copiilor și pregătirea lor temeinică pentru examenele naționale, formarea continua a cadrelor didactice și oferirea de oportunități egale.

Mulțumim tuturor celor care ne încredințează educația copiilor.